Een groot feest in de theaterzaal met een bezoek van prins carnaval en zijn gevolg zat er dit jaar niet in. Helemaal niets aan carnaval doen voelde ook niet goed dus daarom maakten we er in onze eigen groepsbubbel een klein feestje van.

Carnaval

22-03-2021
Zowel kinderen als leerkrachten kwamen verkleed naar school en hebben naast het gewone programma aandacht besteed aan carnaval. In de ene groep was een muziekbingo, een andere groep hield een modeshow en weer een andere groep speelde spelletjes. Een gezellige dag in deze gekke tijd!

Op school kun je veel samenwerken en veel leren.